fbpx Kjendiser om helsesøstre Hopp til hovedinnhold

Kjendiser om helsesøstre

Hvilke assosiasjoner får Knut Nærum, David Wathne, Sigrid Bonde og Tommy Steine når de hører ordet helsesøster? Les og få svar.

Forfatter og komiker Knut Nærum:

- Når jeg hører ordet helsesøster, tenker jeg på den gangen vi hadde fått vårt første barn og en hyggelig helsebror kom hjem til oss og demonstrerte korrekt amming ved hjelp av sitt eget, nakne bryst. Det er et minne som etter over tjue år fortsatt bringer glede.

  (foto: NTB/Scanpix)

 

 

 

Davy Wathne TV2 Sporten:

- Jeg tenker først og fremst på fasen etter fødsel. At barna er i gode og trygge hender og utvikler seg harmonisk. Mine egne opplevelser av helsesøster handler om både måling og veiing. Jeg husker også godt at vi fikk hjemmebesøk. Plutselig ble jeg veldig oppmerksom på støv under sofaen og kjente på panikken for at helsesøster skulle ta fra meg barna.

(foto:Scanpix/TV2 sporten/Roald, Berit)

 

 

Komiker Sigrid Bonde Tusvik:

- Når jeg hører ordet helsesøster kommer jeg på vår gamle helsesøster på Bekkelaget skole, som skulle gi meg og venninna mi Cathrine gode råd mot omgangssyke. Vi hadde nemlig en periode der vi smittet hverandre med dette i flere måneder. Og helsesøster skrev da ut en liten resept til oss hver: 1 appelsin, 1/2 eple og kokt vann. Om vi ble så mye bedre husker jeg ikke.

  (Foto: Standup Norge)

 

 

 

Komiker Tommy Steine:

- Det første jeg tenker på når jeg hører ordet helsesøster er: Den første kvinne som tok på mine edlere deler for å sjekke at «utstyret» var i orden, og jeg husker at jeg da tenkte: «Oi det var bra hun hadde varme hender ...»

(Foto: tommysteine.no)

0 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse