fbpx Yrke: Sykepleier Hopp til hovedinnhold
Ny nettbrettutgave

Yrke: Sykepleier

Å jobbe som sykepleier kan være så mye. Sykepleien har nå lansert en ny spesialutgave i Sykepleie-appen som viser alt du kan bli - og hvordan.

Liker du action og spenning i hverdagen og tar beslutninger fort? Eller liker du teamarbeid og tid til dialog og samspill? 

Som sykepleier er mulighetene uendelige. Behovet for sykepleiere er økende, både i Norge og over hele verden. Det trenges sårt sykepleiere som skal jobbe med eldre, men også sykepleiere som jobber med barn og unge, med kreftpasienter eller med pasienter som har psykiske lidelser. Du kan jobbe på sykehus, men også i hjemmesykepleien, i skolehelsetjenesten eller hos private helseaktører. 

Lett å få jobb

Én ting er sikkert: Som sykepleier vil det bli lett å skaffe seg sin første jobb, og senere vil det bli lett å skifte jobb. 

Tidsskriftet Sykepleien har nå laget en utgave for nettbrett, for deg som er nysgjerrig på hva sykepleieryrket kan by på.

Mangfoldet i yrket er stort. I appen forteller et titalls sykepleiere om sin arbeidshverdag.Er det noe som er av interesse, kan du også lese hvilken utdanning og/eller videreutdanning du trenger for å jobbe i dette feltet. Spesialutgaven gir deg mange praktiske tips og lenker til aktuelle utdannings- og videreutdanningstilbud.

Du kan enten søke "yrke sykepleier" i Appstore, eller laste den ned via Sykepleiens app for nettbrett.

Har du iPad finner du appen i Appstore ved enten å skrive "Sykepleien" eller "yrke sykepleier" i søkefeltet.

Har du Android finner du den i Google Play ved å skrive "Sykepleien" i søkefelet. I Android virker appen også på noen Samsung-mobilder. 

I appen forteller et titalls sykepleiere om sin arbeidshverdag.

0 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse