fbpx Arbeidsforhold for sykepleiere på Vestbredden Hopp til hovedinnhold

Doktorgrad Arbeidsforhold for sykepleiere på Vestbredden

Dette er presentasjon av en doktoravhandling. Kontakt doktoranden for mer informasjon.

Jaradat har i sin avhandling studert arbeidsforhold for palestinske sykepleiere i Hebron på Vestbredden.

« Workplace Stress Among Nurses Stressful working conditions, shift work, and workplace aggression among Nurses in Hebron District, West Bank, Palestine »

Jaradat har i sin avhandling studert arbeidsforhold for palestinske sykepleiere i Hebron på Vestbredden. Han har kartlagt en rekke faktorer som kan påvirke trivselen og derved også omsorgen for pasientene. Blant annet har han sett på sammenhengen mellom skiftarbeid og psykisk helse.

  • Doktorand: Yousef Mohammad Mustafa Jaradat
  • Disputas: 1. juni 2017
  • Utgått fra: Det medisinske fakultet, Universitetet i Oslo
Les også:

Skriv ny kommentar

OSLO 1972: Streik blir den ventede sykepleier-reaksjon på statsminister Trygve Brattclis tilbud til Sykepleieraksjonen 1972. Han vil ikke imøtekomme sykepleiernes krav om tre lønnsklassers opprykk, men vil bl. a. foreslå skattepolitiske tiltak. Her aksjonskomiteen f.v. Anne-Lise Bergenheim, Bjørg Wendelborg, Aud Vinje, Christine Thorstensen, Eva Heyerdahl og Anne-Marie Grøygaard, som holder uravsteming pr. telefon til landets sykehus. det er ventet at de ikke vil godta dette. Foto: Vidar Knai / NTB / Scanpi

Sykepleiens historiske arkiv

Sykepleien har dekket sykepleiernes hverdag helt siden 1912.

Finn ditt gullkorn blant 90 000 sider.