fbpx Søknadsfristen er 15. april: Søk – du vil ikke angre! Hopp til hovedinnhold

Søknadsfristen er 15. april: Søk – du vil ikke angre!

Bildet viser Lill Sverresdatter på ski i solnedgang med sykepleiervenner.

Du vil ikke angre. Jeg lover. Du vil utdannes og dannes. Til å redde liv og til å bidra til å gi liv mening. Til å nysgjerrig søke bedring og forbedring. 

Som sykepleier vil få makt over andres liv gjennom dine observasjoner, vurderinger, beslutninger og ikke minst handlinger. En makt du trenger å forstå og bruke etisk – for pasient, pårørende og samfunn. Du vil lære hva som bor i deg når ting blir vanskelig, men også om samarbeid, team og ledelse. 

Det du lærer, er så jordnært, praktisk og viktig at din teoretiske-, praktiske- og fortrolighetskunnskap vil måtte benyttes også når du ikke er på jobb. Som når kameraten din skader seg på tur, den fremmede slutter å puste på et fly, eller når det går jordras og du er en viktig del av samfunnets beredskap. Eller når du oppdager pupillene som utvides og gjør blikket sort, og du setter sammen de små tegnene som er så lett å se forbi.

Du vil ikke angre

Du vil få de beste kollegene. Og hvem vet – om du er så heldig som meg, så blir de sykepleierne som tar deg imot på ditt første arbeidssted, også dine beste venner og går Finnmarksvidda på langs sammen med deg tjue år etter. 

Takk for turen helsesykepleier Anne Lise Ulve, intensivsykepleier Line Yttervik Jenssen, anestesisykepleier Trine Karlsen og ektemann Rune Larsen. Takk for de siste fire deilig krevende dagene (og ikke minst natta med -27 grader) på vidda, men også turen gjennom tjue år. Tjue år i stilla og mildvær, i storm og begrenset sikt til solen bryter gjennom sky og skaper lette dager – når folk som dere – og som sykepleiere – finnes.

Søk sykepleiestudiet. Du vil ikke angre.

0 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse