fbpx Tillitskrise ved Oslo universitetssykehus – ekstraordinært styremøte mandag Hopp til hovedinnhold

Tillitskrise ved Oslo universitetssykehus – ekstraordinært styremøte mandag

Bjørn Erikstein, administerende direktør på OUS, Oslo universitetssykehus

For første gang avholder styret ved Oslo universitetssykehus et ekstraordinært styremøte for å behandle mistilliten mot sykehusets administrerende direktør.

18. juni varslet fagtillitsvalgte ved Oslo universitetssykehus (OUS) i brevs form at de ikke lenger har tillit til sykehusets administrerende direktør Bjørn Erikstein.

Mandag møtes sykehusledelsen til ekstraordinært styremøte på Ullevål sykehus.

Det er første gang i OUS' historie at et ekstraordinært styremøte finner sted, opplyste Akademikernes representant i Helse Sør-Øst-styret, Christian Grimsgaard, til NTB forrige uke.

Har varslet markeringer

På mandagens møte skal styret behandle mistilliten som er underskrevet av foretakstillitsvalgte fra blant andre NSF, Legeforeningen, Forskerforbundet, Fagforbundet og Psykologforeningen.

Psykologforeningen og Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon (NITO) presiserer at den manglende tilliten også gjelder overfor klinikklederne.

– Organisasjonen har over tid påpekt manglende reell involvering og medvirkning i arbeidet med den fremtidige utviklingen av Oslo universitetssykehus (OUS), heter det blant annet i brevet.

Det er varslet markeringer i forbindelse med møtet.

0 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse