fbpx Telemedisinsk oppfølging av diabetisk fotsår Hopp til hovedinnhold

Doktorgrad Telemedisinsk oppfølging av diabetisk fotsår

Dette er presentasjon av en doktoravhandling. Kontakt doktoranden for mer informasjon.

<< Diabetic foot ulcers – predictors of healing time and aspects of telemedicine follow up >>

Doktoranden har studert hva som påvirker heling av diabetesrelaterte sår, samt pasienterfaringer og effekt av telemedisinsk oppfølging. Studien kunne ikke påvise forskjeller i sårtilhelingstid, overlevelse eller konsultasjon, mellom pasienter som fikk tradisjonell oppfølging og dem som fikk telemedisinsk oppfølging. Det var derimot færre amputasjoner i gruppen som fikk telemedisinsk oppfølging.

  • Doktorand: Hilde Smith-Strøm
  • Disputas: 16. februar
  • Utgått fra: Institutt for global helse og samfunnsmedisin, Universitetet i Bergen
Les også:

Skriv ny kommentar

OSLO 1972: Streik blir den ventede sykepleier-reaksjon på statsminister Trygve Brattclis tilbud til Sykepleieraksjonen 1972. Han vil ikke imøtekomme sykepleiernes krav om tre lønnsklassers opprykk, men vil bl. a. foreslå skattepolitiske tiltak. Her aksjonskomiteen f.v. Anne-Lise Bergenheim, Bjørg Wendelborg, Aud Vinje, Christine Thorstensen, Eva Heyerdahl og Anne-Marie Grøygaard, som holder uravsteming pr. telefon til landets sykehus. det er ventet at de ikke vil godta dette. Foto: Vidar Knai / NTB / Scanpi

Sykepleiens historiske arkiv

Sykepleien har dekket sykepleiernes hverdag helt siden 1912.

Finn ditt gullkorn blant 90 000 sider.