fbpx AMK-operatørers håndtering av hjertestans Hopp til hovedinnhold

AMK-operatørers håndtering av hjertestans

<< When time counts: Emergency medical dispatch. Exploring, understanding and addressing issues that impact upon timely and adequate allocation of prehospital medical assistance and resources to cardiac arrest patients >>

Hardeland har i sin avhandling undersøkt hvordan hjertestans håndteres av AMK-operatører, da spesielt i hvor stor grad de gjenkjenner tilstanden, samt hvor raskt de får innringere eller andre på stedet, til å starte HLR. Hun har i gjennomgått lydlogger av nødsamtaler til 113, samt intervjuet og observert AMK-operatører.

  • Doktorand: Camilla Hardeland
  • Disputas: 8. september
  • Utgått fra: Det medisinske fakultet, Universitetet i Oslo

0 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse