fbpx Prioritering og håndtering av 113-samtaler Hopp til hovedinnhold

Doktorgrad Prioritering og håndtering av 113-samtaler

Dette er presentasjon av en doktoravhandling. Kontakt doktoranden for mer informasjon.

<< Norwegian Index for Emergency Medical Assistance. Studies on the Use and Precision of the Emergency Medical Dispatch Guidelines in Norway >>

Hvordan håndteres nødsamtaler i Norge? I sin avhandling har Eirin Ellensen blant annet evaluert bruken av Norsk indeks for medisinsk nødhjelp, som har vært et støtteverktøy for operatørene ved AMK-sentralene siden 1994.

  • Doktorand: Eirin Ellensen
  • Disputas: 10. august 2017
  • Utgått fra: Universitetet i Bergen
Les også:

Skriv ny kommentar

OSLO 1972: Streik blir den ventede sykepleier-reaksjon på statsminister Trygve Brattclis tilbud til Sykepleieraksjonen 1972. Han vil ikke imøtekomme sykepleiernes krav om tre lønnsklassers opprykk, men vil bl. a. foreslå skattepolitiske tiltak. Her aksjonskomiteen f.v. Anne-Lise Bergenheim, Bjørg Wendelborg, Aud Vinje, Christine Thorstensen, Eva Heyerdahl og Anne-Marie Grøygaard, som holder uravsteming pr. telefon til landets sykehus. det er ventet at de ikke vil godta dette. Foto: Vidar Knai / NTB / Scanpi

Sykepleiens historiske arkiv

Sykepleien har dekket sykepleiernes hverdag helt siden 1912.

Finn ditt gullkorn blant 90 000 sider.