SykepleiePluss blir skandinavisk

Nils Christian Tvedt Karlsen fra Sykepleiepluss underviser i anatomi og fysiologi.
NERD: – Vi inviterer dem til å bli med i vår nerdefamilie. Allerede denne høsten får studentene i Sverige tilgang til den nye nettsiden vår, sier Karlsen.

Nå inntar den selvutnevnte anatomiekstremisten, Nils Christian Tvedt Karlsen, det svenske og danske markedet for læringsverktøy til sykepleierstudenter.

Siden 2014 har mange norske sykepleierstudenter benyttet seg av SykepleiePluss som et hjelpemiddel for å komme seg helskinnet gjennom studiet. Nå skal de utvide tilbudet slik at sykepleierstudenter i Danmark og Sverige også kan bruke verktøyene. 

200 000 tilbakemeldinger

De siste fem årene har SykepleiePluss fått 200 000 tilbakemeldinger fra norske sykepleierstudenter.

– Disse bruker vi flittig når vi nå oppdaterer alle videoer i anatomi og fysiologi og legemiddelregning. I årene som kommer vil sykepleierstudentene oppleve at undervisningen vil tilpasses deres ønsker og behov i enda større grad, lover lege og grunnlegger av SykepleiePluss, Nils Christian Tvedt Karlsen.

Nå vil han samle alle sykepleierstudenter og studenter ved andre helsefaglige utdanninger fra Skandinavia, under samme tak.

– Vi inviterer dem til å bli med i vår nerdefamilie. Allerede denne høsten får studentene i Sverige tilgang til den nye nettsiden vår, sier Karlsen.

Navnebytte

I forbindelse med at SykepleiePluss ekspanderer, skifter de også navn til MedEasy.

– Det gjør vi blant annet for at også flere helsefaglige studieretninger enn sykepleie skal føle seg inkludert, sier han.

Navneskiftet skjer på slutten av året.

Denne høsten vil SykepleiePluss.no og MedEasy.no ha identisk innhold, og alle brukere får tilgang begge steder.

– Hovedforskjellen for norske studenter som starter på sykepleien i høst, vil være oppgradert design og bedre funksjonalitet på den nye nettsiden. Det vil også komme smaksprøver på de nye videoene i løpet av høsten på MedEasy.

Les også:

Tett på: Anatomiekstremisten

Nils Christian holder forelesning for sykepleierstudenter ved Diakonova.
EKSTREMIST: – Etikk er viktig. Selv en anatomiekstremist som meg skjønner det. Men det hjelper lite å kunne mye om verdig avslutning av livet for en pasient med kols dersom du ikke aner hva respirasjonssvikt er, sier Nils Christian Tvedt Karlsen.

Nils Christian Tvedt Karlsen mener sykepleierutdanningen er til fare for pasientsikkerheten og trenger HLR. 

Lovordene kommer som perler på en snor når jeg spør lege Nils Christian Tvedt Karlsens nære og kjære om å beskrive mannen bak Sykepleiepluss:

«Han er sjarmerende, snill, direkte, raus, lojal, har god humor, han er verdens beste pappa, ektemann og en sjef som får ansatte til å føle at de gjør noe bra.»

Jeg gjør meg

Les også: