fbpx 3. Den tekniske sexen Hopp til hovedinnhold

6 Historier fra samtalerommet: 3. Den tekniske sexen

Illustrasjonsfoto av mann og kvinne som sitter i sengen. Mannen er tydelig frustrert.
TEKNISK: En mann forteller hvordan han har sex, hva han gjør, stillinger, men ingenting om hvordan det føles eller oppleves. Illustrasjonsfoto: Colourbox

For noen kan  sansetrening får ereksjonen til å vende tilbake. 

En mann i begynnelsen av 20-årene setter seg tungt ned i stolen inne på samtalerommet. Han er en stor mann. Mye kropp. Store muskler.

Den unge mannen har ereksjonsproblemer.

Han forteller hvordan han har sex, hva han gjør, stillinger, ingenting om hvordan det føles eller oppleves. Ut fra hva han forteller, er han mest opptatt av seg selv. Forenklet sagt: Det høres ut som han onanerer inne i henne.

Løsning:

Han blir spurt om han ser på partneren når de har sex. Spørsmålet overrasker, og det åpner for en øvelse: Mannen skal se på kjæresten. Etter hvert starter han med andre former for sensualitetstrening, som å stryke, lukte, se på kjæresten, uten å ha samleie. Etter en periode med sansetrening kommer ereksjonen tilbake, han forteller at han også har fått det svært mye bedre med kjæresten.

Klikk her for å komme tilbake til Temasiden

Les også:
OSLO 1972: Streik blir den ventede sykepleier-reaksjon på statsminister Trygve Brattclis tilbud til Sykepleieraksjonen 1972. Han vil ikke imøtekomme sykepleiernes krav om tre lønnsklassers opprykk, men vil bl. a. foreslå skattepolitiske tiltak. Her aksjonskomiteen f.v. Anne-Lise Bergenheim, Bjørg Wendelborg, Aud Vinje, Christine Thorstensen, Eva Heyerdahl og Anne-Marie Grøygaard, som holder uravsteming pr. telefon til landets sykehus. det er ventet at de ikke vil godta dette. Foto: Vidar Knai / NTB / Scanpi

Sykepleiens historiske arkiv

Sykepleien har dekket sykepleiernes hverdag helt siden 1912.

Finn ditt gullkorn blant 90 000 sider.