fbpx Tone W. Trøen Hopp til hovedinnhold

Tone W. Trøen

Helsepolitisk talsperson i Høyre og utdannet sykepleier

Innlegg av Tone W. Trøen som helsepolitisk talsperson i Høyre og utdannet sykepleier:

Bildet viser Tone Wilhelmsen Trøen
Det er på tide med spesialistgodkjenning av sykepleierne

Dette har vi ventet på i mange år, sa Sykepleierforbundet da Solberg-regjeringen i 2021 ba Helsedirektoratet utrede offentlig spesialistgodkjenning av en rekke sykepleiergrupper. Ja, hele tjue år hadde det gått siden forbundet foreslo spesialistgodkjenning, den gang for anestesisykepleierne. Nå er det på tide å få det til.

Venstre­sidens omsorgs­hykleri

Venstresiden vil stanse velfungerende private institusjoner i en ideologisk og hyklersk snuoperasjon. Det betyr dyrere og dårligere omsorg.

Innlegg av Tone W. Trøen som fast spaltist:

Hva om vidundermedisinen slutter å virke?

Vi har nok store oppgaver foran oss for å sikre gode og likeverdige helsetjenester til innbyggere i hele landet i årene fremover. La oss gjøre alt som står i vår makt for at ikke antibiotikaresistens er enda en av dem.

– Den gode lederen er viktig

– Politikere har et stort ansvar for at vi rekrutterer flere sykepleiere og beholder sykepleierne vi allerede har. Men minst like viktig er god ledelse.

Innlegg av Tone W. Trøen som sykepleier og stortingsrepresentant (H):

På tide med et sykepleier­løft
– Det hjelper ikke bare med varme hender. Hodene må også være kloke, mener sykepleier og stortingsrepresentant Tone W. Trøen (H).

Innlegg av Tone W. Trøen som leder av Stortingets helse- og omsorgskomité og stortingsrepresentant (H):

Bildet viser Høyres Tone Wilhelmsen Trøen i diskusjon med helseminister Ingvild Kjerkol under spørretimen i Stortinget.
Regjeringen svikter sykepleierne

Jeg tror regjeringen har gått seg fullstendig bort i troen på at det er nok hender som er svaret på de store utfordringene i årene fremover.

Sykepleiernes trommekorps spiller
– Sykepleierne – dine venner for livet!

Sykepleiere er der når vi blir født, tar imot oss når vi er små og møter Helse-Norge for første gang, og tar vare på oss når vi blir gamle og har behov for hjelp. Dere bidrar til å redde liv, men dere bidrar også til å sette pasienter i stand til å fortsette å leve livet.

Annonse
Annonse