– Nå er det nok

Innspill
Penger
STATSBUDSJETTET 2018: Harald Julseth mener sykepleiere må engasjere seg.

– Da var tiden inne for nok et statsbudsjett hvor vi ikke satser på sykehussektoren, skriver sykepleierstudent Harald Julseth.

Jeg tror de fleste helsearbeidere der ute har sluttet å bli oppgitte over den latterlige fordelingen av goder til helsevesenet, men nå mener jeg det er på tide å sette foten ned en gang for alle. Vi har tidligere gått ut og sagt ifra, men nå må vi ikke gi oss før vi ser en endring.

En god sykehussektor (helsevesen for øvrig) er en av ryggradene i norsk velferd og det er på tide at norske politikere tar dette på alvor. Norske sykepleiere og ikke minst studenter må ta dette innover seg om å bli engasjert, ikke bare i sykehussektoren, men over hele linjen i norsk helsevesen. Ungdommen skal leve med det som blir bestemt av de eldre i norsk politikk. Det er mange svært engasjerte der ute, men jo flere vi er desto sterke blir vår stemme!

Vil du skrive innspill til Sykepleien? Les hva du må gjøre her: Send innlegg

Les også: