fbpx Takk for din innsats Hopp til hovedinnhold

Takk for din innsats

Det er ikke noe poeng i å romantisere sykepleieryrket, eller det å jobbe i julen. Vi kan dog inspirere, motivere og ta vare på hverandre.

Til deg som feirer jul på et pasientrom i år: Du som ikke får feiret julen sammen med barna dine og dine kjære. Du får ikke stelt i stand og kjent på alle lukter og smaker i ditt eget hjem. Til deg som gjennomgår en sorgreaksjon. Og du som opplever en drastisk forandring i livet ditt. Ingen ord vil kunne tilintetgjøre din situasjon. 

Sterke følelser

Det florerer av ekstra sterke følelser i desember. Det er mange som så gjerne vil bli friske før jul, reise hjem og glemme den situasjonen de står i. Noen kanskje sammenlikner sin nåværende situasjon med tidligere opplevelser og erfaringer i livet. Det er store kontraster, og det er sterke følelser. 

Til deg som feirer jul på jobb: Tenk så heldig å kunne stille opp for andre. Rekke ut en hånd, jobbe for og med andre mennesker. Empatien bærer styrke. Den kan få blomstre nå. Kanskje du selv kjenner på underskudd av krefter og et ønske om å ta fri sammen med dine nærmeste. Det er jo forståelig, det og. Den tid kommer, den og. Så har vi hverandre, kolleger, og i møte med andre mennesker kan vi møte oss selv. 

Det er bra nok

Til deg som ikke føler du har nok tid: Gi av den tiden du har. Det er bra nok. Til deg som ofte sitter igjen etter vakten sin slutt: Det er bra nok. Det er ikke noe poeng i å romantisere sykepleieryrket, eller det å jobbe i julen. Vi kan dog inspirere, motivere og ta vare på hverandre. Minne oss selv på hva som betyr noe. Takk for din innsats. 

Møte hverandre. Og møte andre.

Det er
Det mest dyrebare
Det som av og til sprekker
Det som kan vernes om og beskytte
Det som utvider seg, og tidvis føles hardt
Det som banker i møte med andre
Hjertet. 

0 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse