fbpx Nyredonorer ti år etter Hopp til hovedinnhold

Doktorgrad Nyredonorer ti år etter

Dette er en presentasjon av en doktorgrad. Hvis du vil lese selve avhandlingen, må du ta kontakt med doktoranden eller utdanningsinstitusjonen.

<< Donors’ health status and experiences ten years after kidney donation >>

Käthe Birgitte Meyer har sett på langtidskonsekvenser av nyredonasjon fra donors ståsted og fra et klinisk perspektiv. Blant annet hun sett på donorers selvrapporterte helse deres erfaringer med å være donor og sammenhengen mellom klinisk og selvrapportert helse og donorspesifikke faktorer.

  • Doktorand: Käthe Birgitte Meyer
  • Disputas: 8. november 2017
  • Utgått fra: Institutt for klinisk medisin, Universitetet i Oslo
Les også:

Skriv ny kommentar

OSLO 1972: Streik blir den ventede sykepleier-reaksjon på statsminister Trygve Brattclis tilbud til Sykepleieraksjonen 1972. Han vil ikke imøtekomme sykepleiernes krav om tre lønnsklassers opprykk, men vil bl. a. foreslå skattepolitiske tiltak. Her aksjonskomiteen f.v. Anne-Lise Bergenheim, Bjørg Wendelborg, Aud Vinje, Christine Thorstensen, Eva Heyerdahl og Anne-Marie Grøygaard, som holder uravsteming pr. telefon til landets sykehus. det er ventet at de ikke vil godta dette. Foto: Vidar Knai / NTB / Scanpi

Sykepleiens historiske arkiv

Sykepleien har dekket sykepleiernes hverdag helt siden 1912.

Finn ditt gullkorn blant 90 000 sider.