fbpx Brukermedvirkning i utviklingen av helseteknologi Hopp til hovedinnhold

Doktorgrad Brukermedvirkning i utviklingen av helseteknologi

Dette er presentasjon av en doktoravhandling. Kontakt doktoranden for mer informasjon.

« User-centred Design and Evaluation of Health Information Technology »

Smaradottir har studert hvordan aktive brukere har påvirket utviklingen av ny helseteknologi for å gjøre løsningene mer brukervennlige. Nærmere bestemt har hun sett på dette i forbindelse med EU-prosjektet United4Health og prosjektet «Samhandling uten grenser», finansiert av Regionalt Forskningsfond Agder.

  • Doktorand: Berglind Fjola Smaradottir
  • Disputerte: 17. oktober 2016
  • Utgått fra: Universitetet i Agder
Les også:

Skriv ny kommentar

OSLO 1972: Streik blir den ventede sykepleier-reaksjon på statsminister Trygve Brattclis tilbud til Sykepleieraksjonen 1972. Han vil ikke imøtekomme sykepleiernes krav om tre lønnsklassers opprykk, men vil bl. a. foreslå skattepolitiske tiltak. Her aksjonskomiteen f.v. Anne-Lise Bergenheim, Bjørg Wendelborg, Aud Vinje, Christine Thorstensen, Eva Heyerdahl og Anne-Marie Grøygaard, som holder uravsteming pr. telefon til landets sykehus. det er ventet at de ikke vil godta dette. Foto: Vidar Knai / NTB / Scanpi

Sykepleiens historiske arkiv

Sykepleien har dekket sykepleiernes hverdag helt siden 1912.

Finn ditt gullkorn blant 90 000 sider.