fbpx Brukermedvirkning ved bruk av nettbasert, individuell plan Hopp til hovedinnhold

Doktorgrad Brukermedvirkning ved bruk av nettbasert, individuell plan

Dette er presentasjon av en doktoravhandling. Kontakt doktoranden for mer informasjon.

« ICT in ICP: Analysing user participation in testing of a web-based tool for Individual Care Plans»

Individuell plan (IP) er en betegnelse om en plan som viser mål, ressurser og behov for personer som mottar offentlige tjenester i Norge. Gjennom to delstudier har Bjerkan sett på hvordan IP er tatt i bruk i helse- og sosialsektoren i kommunene og hvordan en internettbasert IP fungerte for involverte i planarbeidet.

  • Doktorand: Jorunn Bjerkan
  • Disputerte: 18. september 2015
  • Utgått fra: Det medisinske fakultet, NTNU

Skriv ny kommentar

OSLO 1972: Streik blir den ventede sykepleier-reaksjon på statsminister Trygve Brattclis tilbud til Sykepleieraksjonen 1972. Han vil ikke imøtekomme sykepleiernes krav om tre lønnsklassers opprykk, men vil bl. a. foreslå skattepolitiske tiltak. Her aksjonskomiteen f.v. Anne-Lise Bergenheim, Bjørg Wendelborg, Aud Vinje, Christine Thorstensen, Eva Heyerdahl og Anne-Marie Grøygaard, som holder uravsteming pr. telefon til landets sykehus. det er ventet at de ikke vil godta dette. Foto: Vidar Knai / NTB / Scanpi

Sykepleiens historiske arkiv

Sykepleien har dekket sykepleiernes hverdag helt siden 1912.

Finn ditt gullkorn blant 90 000 sider.