fbpx Fortvilet sykepleier til ordføreren: – Jeg holder snart ikke ut lenger Hopp til hovedinnhold

Fortvilet sykepleier til ordføreren: – Jeg holder snart ikke ut lenger

Bildet viser ordfører i Asker, Lene Conradi.

Ordføreren i Asker fikk e-post fra en frustrert og sliten sykepleier.

Hurum og Røyken avis snappet opp e-posten fra sykepleieren til ordføreren gjennom offentlig postjournal. Sykepleieren er ikke navngitt, men har signert e-posten med «frustrert og sliten sykepleier».

– Jeg holder ikke ut stort lenger. Jeg er utslitt. Men jeg vet at hvis jeg får en sykmelding eller sier opp, så raser korthuset, skriver sykepleieren, ifølge Hurum og Røyken avis.

Gjør inntrykk på ordføreren

Lene Conradi har svart sykepleieren og skriver at det gjør inntrykk å lese beskrivelsen sykepleieren gir.

Til tross for at sykepleieren rent konkret ber kommunen om å øke lønna og få inn flere sykepleiere, tolker ordføreren likevel henvendelsen som et «varsko».

Sykepleien har forsøkt å få egne kommentarer fra ordføreren, men så langt uten hell.

– Skulle ønske det ikke var slik

Ifølge Røyken og Hurums avis svarer Conradi sykepleieren med at kommunen har prioritert høyskolegruppene og sykepleiere generelt de siste lønnsoppgjørene. Ordføreren mener derfor Asker er konkurransedyktige på lønn, også sammenliknet med nabokommunene. 

– Svaret mitt er ikke ment som et argument mot det du opplever. Jeg skjønner at det er veldig vanskelig, og jeg skulle ønske det ikke var slik, svarer Conradi, ifølge lokalavisen.

1 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ove Martin Fjellhøy

Pensjonert psykiatrisk sykepleier.
5 måneder siden

Asker kommune er en stor og rik kommune med mange innbyggere som både har høy lønn og store formuer. Imidlertid så vil ikke Høyre og Frp som styrer Asker skatte folk tilstrekkelig for å få inn inntekter som bl.a. kan brukes til å gi sykepleiere den lønna som de må ha for å bli jobben og for å rekruttere nye sykepleiere.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse