fbpx Trine Bruseth Sevaldsen Hopp til hovedinnhold

Trine Bruseth Sevaldsen

FylkeslederNSF Møre og Romsdal Send e-post

Innlegg av Trine Bruseth Sevaldsen som fylkesleder:

Minneord over Lillyanne Blindheim-Rødal

Det var med sorg Norsk Sykepleierforbund i Møre og Romsdal mottok beskjed om at sykepleier Lillyanne Blindheim-Rødal hadde sovnet inn. Lillyanne ble 67 år gammel.

Kvinner er ingen B-vare

Norske politikere bør snarest få inn konkrete økonomiske tiltak på sine partiprogrammer for å korrigere ulikelønn. Kvinners og menns arbeid er like verdifullt. Det er på høy tid å rette opp feilen. 

– Tango for to?

– Verken ansatte eller arbeidsgiver er tjent med at tillitsvalgte skiftes hyppig. Kontinuitet i samarbeidet er som å ha samme dansepartner over tid – både flyt og rytme blir bedre, skriver innleggsforfatterne.

– Nei takk til splitt og hersk

– Å påpeke at vår felles helsetjeneste og beredskap er avhengig av at vi klarer å rekruttere og beholde fagfolk med livsviktig kompetanse er ikke et spill om splitt og hersk, skriver innleggsforfatterne.

Bildet viser EM landskamp mellom Danmark og Finland12. juni 2021. Fotballspiller Christian Eriksen får livreddende behandling mens lagkamerater står rundt ham.
– Medspillere: Kameratskap forplikter!

– For noen er fotball uinteressant. For andre representerer det glede, samhold og inspirasjon. Det er underholdning. Men under årets EM ble plutselig fotballen en arena for en kamp mellom liv og død, skriver fylkeslederen.

Trine Bruseth Sevaldsen
– Arbeidsgivere, bruk lønnsoppgjøret klokt!

– Jeg oppfordrer arbeidsgiverne i kommuner og sykehus til å bruke årets lønnsoppgjør for å gjøre seg attraktive slik at sykepleiere som har forlatt yrket, ledes tilbake, skriver lederen i NSF Møre og Romsdal.

Bildet viser nærbildet av en kvinne med munnbind og hårnett.
– Vi må øke takten på vaksinering av helsepersonell

– 20 prosent av kommunens vaksinedoser går i dag til helsepersonell. Det er ikke tilstrekkelig. Jeg er redd det vil få alvorlige konsekvenser for hele befolkningen dersom vi taper kampen i førstelinja, skriver Bruseth Sevaldsen.

Annonse
Annonse