fbpx Minneord over Lillyanne Blindheim-Rødal Hopp til hovedinnhold

Minneord over Lillyanne Blindheim-Rødal

Det var med sorg Norsk Sykepleierforbund i Møre og Romsdal mottok beskjed om at sykepleier Lillyanne Blindheim-Rødal hadde sovnet inn. Lillyanne ble 67 år gammel.

For oss var Lillyanne velkjent for sin kunnskap og sitt engasjement. Hun var styremedlem og nestleder i fylkesstyret, landsmøtedelegat, leder for lokalgruppen for intensivsykepleiere og vara i lokal nominasjonskomité.

Lillyanne ble utdannet sykepleier i 1981 og ble intensivsykepleier i 1993. I løpet av sitt lange yrkesliv erfarte hun kompetanse som en nødvendighet for å holde seg faglig oppdatert. Både pedagogikk, helsepedagogikk, prosjektledelse, AHLR-instruktør og utallige kurs innen NSF fullførte hun i løpet av sin lange karriere.

Lillyanne var i alle år ansatt ved Molde sjukehus som fagutviklingssykepleier i akuttmottaket og AMK avbrutt av perioder som lærer ved Høgskolen i Molde. Akuttmedisin sto hennes hjerte nær sammen med undervisning av studenter og kolleger. Hun var i alle år et stolt og sterkt medlem i NSF. Hun var sunnmøringen som gjorde romsdaling av seg og fremmet og snakket sykepleiernes sak for hele fylket. 

Lillyanne var kreativ. Hun skrev dikt, sanger og illustrerte med en munter strek til glede for oss som var hennes kolleger i Sykepleierforbundet. Hun var en myndig sykepleier når det trengtes, men latteren og humøret var aldri langt unna.

På vegne av Norsk Sykepleierforbund Møre og Romsdal takker jeg for hennes innsats og engasjement.

Våre tanker går i denne tiden til hennes nærmeste familie, og vi lyser fred over Lillyanne sitt minne.

0 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse