fbpx Et lite hjertesukk! Hopp til hovedinnhold

Et lite hjertesukk!

Her forteller medlemmene i Sykehjems koret GoodEnough om bakgrunnen for at de laget videoen «Money, money, money»:

Vi på Halden sykehjem fikk en ide tidligere i høst, i forbindelse med vårt 30 års jubileum. Vi ønsket å få til noe positivt for alle ansatte, noe som kunne skape et engasjement og samtidig en mulighet til å vise litt av den jobben vi gjør. Hensikten var å vise at vi har fokus på pasientene våre, deres pårørende og kvaliteten på de tjenester vi tilbyr. At vi er stolte av den jobben vi gjør, til tross for en særdeles stram økonomi. En reaksjon på den negative fremstillingen som kommunehelsetjenesten ofte blir framstilt i media. I videoen får vi fram hvordan vi skulle ønsket oss vår hverdag, med mer penger. Videre mener vi at ordførerens deltagelse med tom pengesekk, bare et symbol på den virkeligheten vi har levd med i flere år.

TRIST når saken blir vinklet feil i media!

Når vi så opplever at videoen blir satt i direkte sammenheng med oppsigelsene i høst, føler vi at en presisering må til: Dannelsen av koret og produksjonen av videoen startet og ble avsluttet i fjor høst, og står ikke på noen måte i sammenheng med oppsigelsesprosessen i kommunen.

Ingen tar lett på den prosessen vi er i, heller ikke vi som er igjen. Den berører oss alle.

At et inderlig ønske om å få til noe positivt for mange i en vanskelig og utfordrende situasjon, blir vinklet så negativt, opplever vi som trist.

Sykehjems koret GoodEnough 

0 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse