fbpx Vedvarende smerter etter lungeoperasjon Hopp til hovedinnhold

Doktorgrad Vedvarende smerter etter lungeoperasjon

Illustrasjon for nye doktorgrader
Illustrasjon: Mostphotos / Hilde Rebård Evensen

Dette er presentasjon av en doktoravhandling. Kontakt doktoranden for mer informasjon.

<< Thoracic surgery – from acute to chronic pain. A prospective longitudinal study >>

Sykepleier Fredrik Hetmann og medarbeidere har undersøkt hvor mange pasienter som rapporterte vedvarende smerter etter lungeoperasjon. De har også kartlagt faktorer som kan bidra til å forutsi hvem som står i fare for å oppleve slike smerter.

  • Doktorand: Fredrik Hetmann
  • Disputas: 9. november 2018
  • Utgått fra: Institutt for klinisk medisin, Universitetet i Oslo

 

Les også:

Skriv ny kommentar

OSLO 1972: Streik blir den ventede sykepleier-reaksjon på statsminister Trygve Brattclis tilbud til Sykepleieraksjonen 1972. Han vil ikke imøtekomme sykepleiernes krav om tre lønnsklassers opprykk, men vil bl. a. foreslå skattepolitiske tiltak. Her aksjonskomiteen f.v. Anne-Lise Bergenheim, Bjørg Wendelborg, Aud Vinje, Christine Thorstensen, Eva Heyerdahl og Anne-Marie Grøygaard, som holder uravsteming pr. telefon til landets sykehus. det er ventet at de ikke vil godta dette. Foto: Vidar Knai / NTB / Scanpi

Sykepleiens historiske arkiv

Sykepleien har dekket sykepleiernes hverdag helt siden 1912.

Finn ditt gullkorn blant 90 000 sider.