fbpx Negative konsekvenser av skiftarbeid for sykepleiere Hopp til hovedinnhold

Doktorgrad Negative konsekvenser av skiftarbeid for sykepleiere

Dette er presentasjon av en doktoravhandling. Kontakt doktoranden for mer informasjon.

« Shift work: negative consequences and protective factors »

Formålet med Thuns doktorgradsavhandling har vært å undersøke konsekvensene av skiftarbeid for mental helse samt å se på hvilke individuelle karakteristikker som kan virke beskyttende. Avhandlingen baserer seg på data fra Spørreundersøkelsen om skiftarbeid, søvn og helse (SUSSH).

  • Doktorand: Eirunn Thun
  • Disputerte: 10. mai 2016
  • Utgått fra: Universitetet i Bergen, Det psykologiske fakultet

Skriv ny kommentar

Kommenter artikkel
OSLO 1972: Streik blir den ventede sykepleier-reaksjon på statsminister Trygve Brattclis tilbud til Sykepleieraksjonen 1972. Han vil ikke imøtekomme sykepleiernes krav om tre lønnsklassers opprykk, men vil bl. a. foreslå skattepolitiske tiltak. Her aksjonskomiteen f.v. Anne-Lise Bergenheim, Bjørg Wendelborg, Aud Vinje, Christine Thorstensen, Eva Heyerdahl og Anne-Marie Grøygaard, som holder uravsteming pr. telefon til landets sykehus. det er ventet at de ikke vil godta dette. Foto: Vidar Knai / NTB / Scanpi

Sykepleiens historiske arkiv

Sykepleien har dekket sykepleiernes hverdag helt siden 1912.

Finn ditt gullkorn blant 90 000 sider.