fbpx Den konstituerte direktøren i Helseplattformen går av – ny leder inn Hopp til hovedinnhold

Den konstituerte direktøren i Helseplattformen går av – ny leder inn

Bildet viser Trond Utne

Konstituert direktør Trond Utne i Helseplattformen slutter og går tilbake til sin gamle jobb.

Det skriver Adresseavisen. Utne ble innsatt som konstituert direktør i mars i år da administrerende direktør Torbjørg Vanvik gikk av. Utne skal etter eget ønske returnere til sin gamle stilling som administrerende direktør i Helse Midt-Norges IKT-selskap Hemit HF.

Siri Beate Berg konstitueres som ny administrerende direktør. Hun kommer fra Helse Midt-Norges teknologiforetak Hemit, der hun var administrerende direktør.

– Jeg har et sterkt ønske om at vi skal lykkes med Helseplattformen, og at helsetjenesten i Midt-Norge skal bli så bra som mulig. Jeg gleder meg til et godt samarbeid med Hemit, de andre helseforetakene og kommunene. Både min erfaring og mitt nettverk blir nyttig på veien videre, sier Berg i en pressemelding ifølge Nidaros.

Helseplattformen er en felles digital plattform for hele helsetjenesten i Midt-Norge. Målet da den ble innført i november i fjor ved St. Olavs hospital i Trondheim, var bedre informasjonsflyt og økt pasientsikkerhet. Det har imidlertid vært problemer rundt innføringen av systemet. Torsdag kom også nyheten om at Helseplattformen får krisemidler på 80 ekstra millioner kroner.

0 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse