fbpx Sjekk hvor mye din kommune har brukt på vikarer Hopp til hovedinnhold

Sjekk hvor mye din kommune har brukt på vikarer

Illustrasjonsfoto av en mann som er sminket som det norske flagget.
Illustrasjonsfoto: Colourbox

De siste fire årene har norske kommuner brukt i overkant av 3,2 milliarder kroner på å leie inn helsevikarer fra bemanningsbyråer.

0 kroner

Her er de 87 kommunene som oppgir at de ikke har brukt penger på å leie inn helsevikarer fra 2012 til 2015:

Karmøy kommune, Os (Hord.), Levanger kommune, Kongsvinger kommune, Verdal kommune, Vefsn kommune, Vestre Toten kommune, Namsos kommune, Førde kommune, Flora kommune, Fet kommune, Sortland kommune, Sør-Odal kommune, Sogndal kommune, Skaun kommune, Alstahaug kommune, Nordre Land kommune, Songdalen kommune, Eid kommune, Surnadal kommune, Trøgstad kommune, Ørland kommune, Hareid kommune, Nord-Odal kommune, Saltdal kommune, Rissa kommune, Øksnes kommune, Sauherad kommune, Porsanger kommune, Overhalla kommune, Skiptvet kommune, Evje og Hornnes kommune, Leksvik kommune, Sigdal kommune, Åfjord kommune, Øystre Slidre kommune, Nærøy kommune, Kvæfjord kommune, Nesset kommune, Tana kommune, Austrheim kommune, Hjelmeland kommune, Bø kommune, Frosta kommune, Sande kommune, Grong kommune, Alvdal kommune, Siljan kommune, Marnardal kommune, Skjåk kommune, Lesja kommune, Gildeskål kommune, Rindal kommune, Holtålen kommune, Storfjord kommune / Omasvouna souhkan, Åmli kommune, Agdenes kommune, Hægebostad kommune, Masfjorden kommune, Eide kommune, Nes i Buskerud, Gaular kommune, Halsa kommune, Bindal kommune, Hattfjelldal kommune, Nissedal kommune, Rollag kommune, Lierne kommune, Etnedal kommune, Lebesby kommune, Båtsfjord kommune, Iveland kommune, Balestrand kommune, Høylandet kommune, Vega kommune, Gamvik kommune, Tjeldsund kommune, Osen kommune, Roan kommune, Bykle kommune, Flatanger kommune, Berg kommune, Værøy kommune, Rømskog kommune, Fedje kommune, Træna kommune, Longyearbyen lokalstyre.

Les også:

Gode tider for helsevikarer

Vil bruke pengene annerledes

– Jeg så aldri en lønnsslipp

Les også:
OSLO 1972: Streik blir den ventede sykepleier-reaksjon på statsminister Trygve Brattclis tilbud til Sykepleieraksjonen 1972. Han vil ikke imøtekomme sykepleiernes krav om tre lønnsklassers opprykk, men vil bl. a. foreslå skattepolitiske tiltak. Her aksjonskomiteen f.v. Anne-Lise Bergenheim, Bjørg Wendelborg, Aud Vinje, Christine Thorstensen, Eva Heyerdahl og Anne-Marie Grøygaard, som holder uravsteming pr. telefon til landets sykehus. det er ventet at de ikke vil godta dette. Foto: Vidar Knai / NTB / Scanpi

Sykepleiens historiske arkiv

Sykepleien har dekket sykepleiernes hverdag helt siden 1912.

Finn ditt gullkorn blant 90 000 sider.