fbpx Smil, omsorg og gode ord møter deg på Oslo legevakt Hopp til hovedinnhold

Smil, omsorg og gode ord møter deg på Oslo legevakt

 Gipsing på Oslo legevakt.

Nå har jeg funnet frem noen roser som jeg vil gi til det fantastiske personalet på Oslo legevakt midt i sentrum. For nå er tiden overmoden til å rose, skriver Gunn Pound.

Hva er disse hverdagsheltene ved legevakten laget av? De flotte menneskene som dag etter dag, uke etter uke, hjelper mange tusen fra smerter, lidelser og død.

Her om dagen fulgte jeg en venninne dit. Da vi kom inn i resepsjonen, ble vi møtt av en moderlig og smilende pleier som geleidet oss videre til kø-maskinen, og som informerte så godt. På venterommet ble kundene ropt inn en etter en, og de som ropte dem inn, glemte ikke å smile. Min venninne fikk flott behandling.

Hyppige kontroller og gode ord

Selv har jeg solid erfaring fra bruddavdelingen og lang erfaring som pårørende. Jeg har fulgt folk til legevakten med alle typer lidelser i alle aldersgrupper.

Fremdeles husker jeg hvor godt jeg ble tatt imot.

Mitt siste brudd var i 2010. Jeg brakk armen stygt og var i sjokk. Fremdeles husker jeg hvor godt jeg ble tatt imot. Ble skikkelig dulla med av to pleiere. Ble fulgt opp med hyppige kontroller og gode ord på veien. Mens jeg satt gipset i gangen, passerte flere av betjeningen forbi med hei og et smil.

Alle fem gangene jeg har hatt brudd, har jeg blitt 110 prosent frisk igjen.

ALLE som jeg har fulgt, har blitt superfornøyde. Og alle jeg snakker med, er per i dag veldig fornøyde.

Sure folk

La meg gå førti år tilbake i tid. Da var Oslo legevakt det stedet i verden med flest sure folk. Den gang ble den ene etter den andre avvist.

For førti år siden var Oslo legevakt det stedet i verden med flest sure folk.

Jeg husker at jeg en kveld i 1978 kom med akutte isjiassmerter og av en sur pleier fikk slengt etter meg: «Er dette noen tid å komme på. Du får gå til legen i morgen.»

Ikke lenge etter ble jeg operert for smertene. Jeg hadde god grunn til å komme.

Vi setter pris på dere

I dag ville dette aldri ha skjedd. I dag ville jeg og alle andre i samme situasjon blitt tilbudt omsorg, smertestillende og en varm og god seng til vi var bedre.

10 000 takker med roser til den flotte betjeningen ved Oslo legevakt.

Alt var ikke bedre før!

Igjen: 10 000 takker med roser til den flotte betjeningen ved Oslo legevakt. Når de grå og tunge dagene kommer, så husk at den store majoriteten i Oslo setter så stor pris på dere.

0 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse