fbpx Minneord over Line Hauan Hopp til hovedinnhold

Minneord over Line Hauan

Line Hauan var et levende, vakkert og omsorgsfullt menneske. Hun var også en svært faglig dyktig sykepleier med et brennende hjerte for demens- og personsentrert omsorg.

Spesialsykepleier Line Hauan tok sin grunnutdanning på NTNU Gjøvik.

Jeg var så heldig å bli kjent med Line på videreutdanningen hun tok som spesialsykepleier; eldreomsorg med vekt på psykisk helse. Her var Line min bauta og gode samarbeidspartner.

Line og jeg utfylte hverandre slik at studiet ble overkommelig for oss begge, med fulle jobber og familie ved siden av. Line var alltid like engasjert, til tross for mange jern i ilden. Og alt hun gjorde, gjorde hun ordentlig.

Line jobbet som spesialsykepleier for Gjøvik kommune. Hun var en ettertraktet sykepleier med mange valgmuligheter på grunn av sin kompetanse og det fine mennesket hun var.

De flotte jentene hennes – Jade og June – betydde alt for henne, og hun var en fantastisk mamma. Geir var mannen i hennes liv, og de var heldige begge to som hadde hverandre.

Da jeg hørte om Lines bortgang, kunne jeg ikke tro det. Jeg vil fortsatt ikke tro det. 

Line Hauan var et levende, vakkert og omsorgsfullt menneske. Hun var også en svært faglig dyktig sykepleier med et brennende hjerte for demens- og personsentrert omsorg.

Det viktige arbeidet hennes har satt spor. Tusen takk for et verdifullt og viktig vennskap.

Line døde på Rikshospitalet 7. november 2021 etter akutt sykdom.

Min dypeste medfølelse går til familien. Ta vare på hverandre i denne vanskelige tiden.

Hvil i fred, kjære Line.

0 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse