fbpx Miljøterapeuters samarbeid om måltider ved alvorlige spiseforstyrrelser Hopp til hovedinnhold

Doktorgrad Miljøterapeuters samarbeid om måltider ved alvorlige spiseforstyrrelser

Dette er presentasjon av en doktoravhandling. Kontakt doktoranden for mer informasjon.

<< Collaborative interactions in milieu therapeutic teams – meal support on inpatient eating disorder units >>

På en døgnavdeling som behandler personer med alvorlige spiseforstyrrelser, har Trine Wiig Hage studert interaksjon og samarbeid hos miljøterapeuter i forbindelse med måltider. Avhandlingen bygger på analyse av videoopptak av måltider og dybdeintervjuer av miljøpersonalet.

  • Doktorand: Trine Wiig Hage
  • Disputas: 22. september
  • Utgått fra: Universitetet i Oslo
Les også:

Skriv ny kommentar

OSLO 1972: Streik blir den ventede sykepleier-reaksjon på statsminister Trygve Brattclis tilbud til Sykepleieraksjonen 1972. Han vil ikke imøtekomme sykepleiernes krav om tre lønnsklassers opprykk, men vil bl. a. foreslå skattepolitiske tiltak. Her aksjonskomiteen f.v. Anne-Lise Bergenheim, Bjørg Wendelborg, Aud Vinje, Christine Thorstensen, Eva Heyerdahl og Anne-Marie Grøygaard, som holder uravsteming pr. telefon til landets sykehus. det er ventet at de ikke vil godta dette. Foto: Vidar Knai / NTB / Scanpi

Sykepleiens historiske arkiv

Sykepleien har dekket sykepleiernes hverdag helt siden 1912.

Finn ditt gullkorn blant 90 000 sider.