fbpx Pårørendesamarbeid ved Huntingtons sykdom Hopp til hovedinnhold

Doktorgrad Pårørendesamarbeid ved Huntingtons sykdom

Dette er presentasjon av en doktoravhandling. Kontakt doktoranden for mer informasjon.

« Towards improved partnerships between health professionals and family caregivers in Huntington’s disease: a qualitative study »

Røthing har intervjuet voksne pårørende med omsorgsoppgaver i familier med Huntington’s sykdom, som er en arvelig og sjelden nevrologisk sykdom. Hun har sett på hvilke utfordringer de pårørende møter og hvordan samarbeid med helsepersonell kan avhjelpe.

  • Doktorand: Merete Røthing
  • Disputerte: 12. februar 2016
  • Utgått fra: Institutt for global helse og samfunnsmedisin , Universitetet i Bergen

 

Skriv ny kommentar

Kommenter artikkel
OSLO 1972: Streik blir den ventede sykepleier-reaksjon på statsminister Trygve Brattclis tilbud til Sykepleieraksjonen 1972. Han vil ikke imøtekomme sykepleiernes krav om tre lønnsklassers opprykk, men vil bl. a. foreslå skattepolitiske tiltak. Her aksjonskomiteen f.v. Anne-Lise Bergenheim, Bjørg Wendelborg, Aud Vinje, Christine Thorstensen, Eva Heyerdahl og Anne-Marie Grøygaard, som holder uravsteming pr. telefon til landets sykehus. det er ventet at de ikke vil godta dette. Foto: Vidar Knai / NTB / Scanpi

Sykepleiens historiske arkiv

Sykepleien har dekket sykepleiernes hverdag helt siden 1912.

Finn ditt gullkorn blant 90 000 sider.