fbpx Infeksjoner oppstått på sykehjem og sykehus Hopp til hovedinnhold

Doktorgrad Infeksjoner oppstått på sykehjem og sykehus

Dette er en presentasjon av en doktorgrad. Hvis du vil lese selve avhandlingen, må du ta kontakt med doktoranden eller utdanningsinstitusjonen.

« Lessons learned from infection urveillance: Occurrence, risk factors and consequences of healthcare-associated infections in hospitals and long-term care facilities »

Infeksjoner som oppstår under opphold på sykehjem og sykehus er et stor problem med store konsekvenser, både for den enkelte og i form av samfunnskostnader. Koch har i sin avhandling sett på forekomst, risikofaktorer og konsekvenser av slike infeksjoner.

  • Doktorand: Anne Mette Koch
  • Disputerte: 28. januar 2016
  • Utgått fra: Klinisk institutt 2, Universitetet i Bergen

Skriv ny kommentar

OSLO 1972: Streik blir den ventede sykepleier-reaksjon på statsminister Trygve Brattclis tilbud til Sykepleieraksjonen 1972. Han vil ikke imøtekomme sykepleiernes krav om tre lønnsklassers opprykk, men vil bl. a. foreslå skattepolitiske tiltak. Her aksjonskomiteen f.v. Anne-Lise Bergenheim, Bjørg Wendelborg, Aud Vinje, Christine Thorstensen, Eva Heyerdahl og Anne-Marie Grøygaard, som holder uravsteming pr. telefon til landets sykehus. det er ventet at de ikke vil godta dette. Foto: Vidar Knai / NTB / Scanpi

Sykepleiens historiske arkiv

Sykepleien har dekket sykepleiernes hverdag helt siden 1912.

Finn ditt gullkorn blant 90 000 sider.