fbpx Sykehjemsleder hedret: – Har lyktes med flere prosjekter Hopp til hovedinnhold

Sykehjemsleder hedret: – Har lyktes med flere prosjekter

Bildet viser fylkesleder Ida Høiby i NSF Innlandet og Cecilie Aalborg, som har vunnet NSF Innlandets lederpris for 2024

Sykehjemsleder Cecilie Aalborg ser på ledelse som å rydde vei. Nå har hun vunnet en lederpris.

Cecilie Aalborg er leder ved Solheim sykehjem i Nord-Odal kommune. Nylig vant hun NSF Innlandets lederpris for 2024.

– Da jeg kjørte hit, så tenkte jeg på hva ledelse er. Så møtte jeg en snøplog etterfulgt av en ambulanse med blålys, som lå tålmodig bak plogen. Og sånn er ledelse for meg: å rydde vei slik at faget kan få komme frem til pasienten så raskt og trygt som mulig, sa Aalborg etter å ha mottatt prisen. 

Juryen skriver i sin begrunnelse at vinneren har lyktes med flere prosjekter. «Blant annet har hun opprettet hukommelsesteam på tvers av avdelinger og brukt ansvars- og oppgavedeling som et av virkemidlene for å løse sommerferieavvikling», skriver juryen.

Nestleder Åsmund Gravdal i NSF Innlandet legger til: 

– Cecilie ble kåret til årets sykepleierleder på bakgrunn av den innovative fremgangsmåten hun har til fag, personal og samarbeid med dem rundt seg. Engasjementet kommer tydelig frem når hun snakker om sykepleie, og hun både gir og får stor respekt av ansatte og tillitsvalgte.

Fakta
NSF Innlandets lederpris

Prisen skal motivere og inspirere til god ledelse av sykepleietjenesten. Den skal fremme anerkjennelse for sykepleiere som gjennom sin lederstil viser at alle aspekter innen fagfeltet ledelse er ivaretatt.

0 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse