fbpx Skal ha slått dør mot sykepleier og dyttet henne Hopp til hovedinnhold

Skal ha slått dør mot sykepleier og dyttet henne

Bildet viser Halden tinghus

Husker ikke hendelsen, sier forsvareren.

En mann i 60-årene er tiltalt for vold mot «en person fra en særskilt utsatt yrkesgruppe», i dette tilfellet en sykepleier. Under et besøk på Halden og Aremark legevakt en augustkveld i fjor slo mannen en dør mot en sykepleier, ifølge tiltalen. Da sykepleieren ba mannen om å vente på gangen, skal han ha dyttet henne.

Advokat Hans Thomas Revhaug er mannens forsvarer.

– Han sier han ikke husker hendelsen, men at hvis alle mener han har gjort det, så beklager han. Det har ikke vært ond vilje, men et utslag av at han ikke hadde det så bra, sier Revhaug til Sykepleien.

Rettssaken finner etter planen sted i mars i Søndre Østfold tingrett.

0 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse