fbpx Mann tiltalt for drapstrusler mot sykepleier Hopp til hovedinnhold

Mann tiltalt for drapstrusler mot sykepleier

Bildet er et dronebilde av Sykehuset Østfold på Kalnes

Sykepleieren skal ha blitt truet over en lengre periode.

En mann i 30-årene fra Østfold er tiltalt for en rekke straffbare forhold, blant annet vold, trusler, innbrudd og tyveri.

Mannen var i fjor sommer innlagt på Sykehuset Østfold Kalnes. Der skal han ha truet en sykepleier over lengre tid. Østfoldingen sa ifølge tiltalen at han skulle oppsøke sykepleieren privat og drepe vedkommende. Sykepleieren skal også ha blitt truet med tortur og voldtekt.

Sykepleien har forsøkt å kontakte fornærmede, men så langt uten hell.

Tiltaltes forsvarer, advokat Torgeir Røinås Pedersen, sier til Sykepleien at han ikke har gjennomgått saken med sin klient ennå. Han kan derfor ikke svare på hvordan tiltalte stiller seg til anklagene.

Rettssaken mot mannen i 30-årene finner etter planen sted i Søndre Østfold tingrett i begynnelsen av april. To dager er satt av til saken. 

1 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ann

Psyk Sykepleier
4 måneder siden

Hadde vært interessant å vite om dette var en psykiatrisk pasient. I så fall, er det noe som skjer flere ganger i uka, enkelte steder.....I alle fall skjer det såpass ofte at folk ikke skriver avviksmelding lenger siden det kun er masse ekstra-arbeid uten at man aldri hører noe mer.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse