fbpx Sykepleier skal lede Diakonhjemmet Omsorg Hopp til hovedinnhold

Sykepleier skal lede Diakonhjemmet Omsorg

Tove Kreppen Jørgensen går fra stillingen som kommunalsjef for helse og mestring i Ås kommune til ny jobb som administrerende direktør i Diakonhjemmet Omsorg.

Rundt 1300 ansatte og en omsetning på cirka 500 millioner kroner blir sykepleier Tove Kreppen Jørgensens ansvar fra nyttår av.

Det melder Diakonhjemmet i en pressemelding.

Diakonhjemmet Omsorg er en virksomhet innenfor Diakonhjemmet portefølje og omfatter sykehjem, barnehager, barnevern, hjemmetjenester, samtalesenter og forsknings- og samfunnsarbeid.

Jørgensen forteller at hun gleder seg stort til oppgaven.

– Jeg opplever at Omsorg fortsatt er en relativ ny virksomhet som har posisjonert seg til å dekke oppgaver i hele livsløpet, uttaler hun i pressemeldingen.

Ydmyk

Jørgensen er utdannet sykepleier og har ledererfaring fra en rekke virksomheter og tjenester, deriblant hjemmetjenester, sykehjem og sykehus. Hun kommer fra stillingen som kommunalsjef for helse og mestring i Ås kommune.

– Kombinasjonen av Diakonhjemmets verdigrunnlag og samfunnsoppdrag i en tid med enorme behov for omsorgstjenester gjør meg ydmyk for oppgavene. Samtidig gleder jeg meg til å jobbe sammen med mange gode ledere og medarbeidere, sier Jørgensen.

0 Kommentarer

Annonse
Annonse