fbpx Selv Supermann tapte kampen mot sepsis Hopp til hovedinnhold

Selv Supermann tapte kampen mot sepsis

Supermann som flyr

I Norge tenker man mest musikk og film når man tenker listetopper, men amerikanerne har tatt dette et skritt lenger og lager også lister over hva kjendiser har dødd av. En av listene er over kjendiser som har dødd av sepsis.

Sepsis vs. sterke menn

Ifølge CNN døde bokseren Mohammed Ali av septisk sjokk etter å ha kjempet med alzheimer i flere tiår. Men han er ikke den eneste tøffingen på listen over kjendiser som har dødd av sepsis. Christopher Reeve alias Supermann, døde også av sepsis.

Den romantiske dikteren

Fyrst Rainer III, skuespiller Patty Duke, pave John Paul II og dikteren Rupert Brooke er andre navn på listen. Brooke skrev romantiske dikt om sin inderlige kjærlighet til England før han reiste ut i første verdenskrig for å kjempe, og døde av sepsis i Hellas.

Sanger, Lily Allen, er også en av kjendisene som har fått sepsis, men hun overlevde.

Er du nysgjerrig finner du hele listen her

0 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse