fbpx – Krever bedre lønnsutvikling Hopp til hovedinnhold
Lønnsoppgjøret 2015:

– Krever bedre lønns­utvikling

Unio Oslo kommune krever høyere lønnsnivå og en bedre lønnsutvikling for ansatte med universitets- og høgskoleutdanning.

Unio og de andre hovedorganisasjonene overleverte i dag sine første krav til Oslo kommune i årets lønnsoppgjør.

– Som arbeidsgiver trenger kommunen godt kvalifiserte arbeidstakere for å sikre god kvalitet i utdanningssystemet, helse- og omsorgstjenesten og andre velferdstjenester. Da trengs det konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår for å beholde, utvikle og rekruttere slik kvalifisert arbeidskraft, sier Aina Skjefstad Andersen, forhandlingsleder for Unio Oslo kommune.

Hun mener Oslo kommune ved årets lønnsoppgjør må benytte muligheten til å gi bedre lønnsmessig uttelling for utdanning og kompetanse.

– Kommunen har tidligere gitt klart uttrykk for at en positiv lønnsutvikling for ansatte med høyere utdanning er helt nødvendig for å sikre kvaliteten på tjenestetilbudet til byens befolkning. Årets lønnsoppgjør må vise at kommunen mener alvor, og virkelig vil vinne kampen om de best kvalifiserte arbeidstakerne, slår forhandlingslederen for Unio Oslo kommune fast i en pressemelding.Kravet finnes her.

Årets lønnsoppgjør må vise at kommunen mener alvor, og virkelig vil vinne kampen om de best kvalifiserte arbeidstakerne.
Aina Skjefstad Andersen

0 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse