fbpx Målfrid J. Frahm Jensen Hopp til hovedinnhold

Målfrid J. Frahm Jensen

Mottaker av Tabuprisen 2015 og Ytringsfrihetsprisen 2015. Erfaringskonsulent i Helse Stavanger 2009–2015

Målfrid J. Frahm Jensen har lang erfaring fra somatisk og psykisk helsefelt, både som ansatt, pasient/pårørende og som tillitsvalgt i pasient- og brukerorganisasjoner.

Hun var ansatt som erfaringskonsulent ved Helse Stavanger, psykiatrisk divisjon, fra 2009 til 2015.

Frahm Jensen er i dag medforsker på et doktorgradsarbeid ved UiB og sitter i rådgivningspanelet til et doktorgradsarbeid ved UiS.

Hun har gitt ut sju diktsamlinger og er medforfatter av flere fagbøker og hefter innen psykisk helsefeltet. I 2020 kom hun ut med fagboken Varsling: med utgangspunkt i helsetjenesten, hvor hennes egen varslerhistorie fra SUS danner bakteppet.

Frahm Jensen ble i 2015 tildelt Tabuprisen av Rådet for psykisk helse og Ytringsfrihetsprisen, delt ut av Stiftelsen til fremme av ytringsfriheten i psykisk helsevern.

For ytterligere informasjon, se https://no.wikipedia.org/wiki/Målfrid_J._Frahm_Jensen

Profilbildet av Frahm Jensen er tatt av Guro Waksvik.

Målfrid J. Frahm Jensen

Innlegg av Målfrid J. Frahm Jensen som mottaker av Tabuprisen 2015 og Ytringsfrihetsprisen 2015. Erfaringskonsulent i Helse Stavanger 2009–2015:

Uenighet – konflikt eller kompetanse?

Må uenighet på arbeidsplassen være grobunn for konflikt? Kan uenighet like gjerne ses på som kompetanse og være en mulighet for utvikling, vekst og nye løsninger?

«Hun valgte å ta livet sitt»

Depresjonen spør ikke. Den kommer. Selvmordstankene spør heller ikke. De kommer, skriver Målfrid J. Frahm Jensen.

Innlegg av Målfrid J. Frahm Jensen som hjelpepleier og fagbokforfatter, erfaringskonsulent ved Stavanger universitetssjukehus 2009–2015:

Innlegg av Målfrid J. Frahm Jensen som tidligere hjelpepleier, erfaringskonsulent og fagbokforfatter:

Bildet viser Målfrid J. Frahm Jensen
– Mørket kan ramme alle

– Selv om solen skinner, plages jeg tidvis av mørket og mismot. Jeg strever med tanker om døden. At det ville være best for alle om jeg var borte, for alltid, skriver Målfrid J. Frahm Jensen.

 

Bildet viser Målfrid J. Frahm Jensen
– Mørket spør ikke, det kommer

– Tidvis plages jeg av tilstander med tungsinn og mørke, også kalt depresjon. Jeg strever med tanker om døden. At det ville være best for alle parter om jeg var borte, for alltid, skriver innleggsforfatteren.
 

Blog post of Målfrid J. Frahm Jensen:

I HEISEN MED HØIE

Annonse
Annonse