fbpx Oppfølging med smarttelefon for personer med kroniske lidelser Hopp til hovedinnhold

Doktorgrad Oppfølging med smarttelefon for personer med kroniske lidelser

Dette er presentasjon av en doktoravhandling. Kontakt doktoranden for mer informasjon.

« Exploring change processes within a smartphone-delivered intervention using electronic diaries and written situational feedback to support self-management in persons with a chronic illness»

Nes har studert bruken av et behandlingskonsept med smarttelefon for kvinner med langvarige muskelskjelett-smerter. Hun har sett på både om de skriftlige tilbakemeldingene fra terapeut er i overenstemmelse med den teoretiske modellen som lå til grunn for konseptet og analysert brukernes elektroniske dagbøker.

  • Doktorand: Andréa Aparecida Gonçalves Nes
  • Disputas: 25. august 2017
  • Utgått fra: Universitetet i Oslo
Les også:

Skriv ny kommentar

OSLO 1972: Streik blir den ventede sykepleier-reaksjon på statsminister Trygve Brattclis tilbud til Sykepleieraksjonen 1972. Han vil ikke imøtekomme sykepleiernes krav om tre lønnsklassers opprykk, men vil bl. a. foreslå skattepolitiske tiltak. Her aksjonskomiteen f.v. Anne-Lise Bergenheim, Bjørg Wendelborg, Aud Vinje, Christine Thorstensen, Eva Heyerdahl og Anne-Marie Grøygaard, som holder uravsteming pr. telefon til landets sykehus. det er ventet at de ikke vil godta dette. Foto: Vidar Knai / NTB / Scanpi

Sykepleiens historiske arkiv

Sykepleien har dekket sykepleiernes hverdag helt siden 1912.

Finn ditt gullkorn blant 90 000 sider.