fbpx Trådløs monitorering av kritisk syke Hopp til hovedinnhold

Doktorgrad Trådløs monitorering av kritisk syke

Dette er en presentasjon av en doktorgrad. Hvis du vil lese selve avhandlingen, må du ta kontakt med doktoranden eller utdanningsinstitusjonen.

« Feasibility of short-range Wireless monitoring in critical care environments»

Tilstanden til kritisk syke pasienter overvåkes med hjelp av medisinske sensorer, som frem til i dag har basert seg på dataoverføring via kablede nettverk. Sykepleier og forsker Karl Øyri har undersøkt om data fra avanserte pasientmonitoreringssystemer i stedet kan overføres med trådløs kortholdsradioteknologier som Bluetooth, ZigBee og Wi-Fi, uten tap av data.

  • Doktorand: Karl Øyri
  • Disputerte: 16. september 2015
  • Utgått fra: Institutt for klinisk medisin, Det medisinske fakultet, Universitetet i Oslo

Skriv ny kommentar

OSLO 1972: Streik blir den ventede sykepleier-reaksjon på statsminister Trygve Brattclis tilbud til Sykepleieraksjonen 1972. Han vil ikke imøtekomme sykepleiernes krav om tre lønnsklassers opprykk, men vil bl. a. foreslå skattepolitiske tiltak. Her aksjonskomiteen f.v. Anne-Lise Bergenheim, Bjørg Wendelborg, Aud Vinje, Christine Thorstensen, Eva Heyerdahl og Anne-Marie Grøygaard, som holder uravsteming pr. telefon til landets sykehus. det er ventet at de ikke vil godta dette. Foto: Vidar Knai / NTB / Scanpi

Sykepleiens historiske arkiv

Sykepleien har dekket sykepleiernes hverdag helt siden 1912.

Finn ditt gullkorn blant 90 000 sider.