fbpx Sykepleierdagen feires landet rundt Hopp til hovedinnhold

Sykepleierdagen feires landet rundt

I anledning den internasjonale sykepleierdagen 12. mai inviterer Norsk Sykepleierforbunds fylkeskontorer medlemmene til en rekke arrangement. Her finner du mer om markeringene i forbindelse med Florence Nightingale sin fødselsdag 12. mai.

Telemark

NSF Telemark arrangerer fagkonferanse 12.mai i Ibsenhuset, Skien. Tema er « Ny tid- fryder forandring?». Et spennende program, i år også med 2 parallelle sesjoner, ledelse og fag. Sted: Ibsenhuset i Skien, Peer Gynt og Terje Vigen.

Hele programmet finner du her.

 

Aust-Agder

På den internasjonale sykepleierdagen 12.mai 2014 inviteres NSF-medlemmer og andre interesserte til Fagdag med tema «Omsorgssvikt hos barn». Sted: Filadelfia Harebakken, Arendal.

Hele programmet finner du her.

 

Vestfold

I anledning den internasjonale sykepleierdagen, arrangerer Norsk Sykepleierforbund i Vestfold gratis fagdag for medlemmer. Sted: Auditoriet, Sykehuset i Vestfold, Tønsberg.

Hele programmet finner du her.

 

Sør-Trøndelag

Norsk Sykepleierforbund Sør-Trøndelag markerer årlig den internasjonale sykepleierdagen 12. mai med en fagkonferanse for sykepleiere. Konferansen arrangeres i samarbeid med Avdeling for Sykepleierutdanning ved HiST. Tema for dagen er «Evnen til forandring - en viktig ressurs for helsen». Sted: Øya Helsehus, Trondheim.

Hele programmet finner du her.

 

Møre og Romsdal

På den internasjonale sykepleiedagen den 12. mai arrangerer NSF gratis fagdag for sine medlemmer. I år blir fagdagen på Høyskolen i Molde i Auditorium A 112 (Abygget.)

Hele programmet finner du her.

 

Vest-Agder

NSF Vest-Agder inviterer alle medlemmer til gratis fagdag på den internasjonale sykepleierdagen om sykepleie og faglig forsvarlighet v/cand.jur. Olav Molven. I tillegg kommer NSFs nestleder Solveig Kopperstad Bratseth og vi vil ha utdeling av prisen til Årets Sykepleier 2014 i Vest-Agder.  Fagdagen arrangeres på Universitetet i Agder.

Hele programmet finner du her.

 

Troms

NSF Troms markerer den internasjonale sykepleierdagen med gratis fagdag for medlemmer i Troms. Rådet for sykepleieetikk vil gi nyttig informasjon om systematisk etisk refleksjon, et tema som berører alle sykepleiere uavhengig av arbeidssted! Konferansen holdes på Clarion Hotel The Edge, Tromsø.

Hele programmet finner du her.

 

Buskerud

Norsk Sykepleierforbund Buskerud ønsker alle medlemmer i Buskerud og ved Bærum sykehus velkommen til feiring av den internasjonale sykepleierdagen 12. mai 2014, kl 1730 på Union Scene i Drammen.

Hele programmet finner du her.

 

Hordaland

NSF og Utdanningsforbundet i Kvinnherad inviterer til ope møte med pensjonert professor Jan Fridjof Bernt mandag 12.mai kl.19 00 på Kulturhuset på Husnes. Tema: Lojalitet og kommunikasjon og -plikt for offenlege tilsette.

 

Nord-Trøndelag

I forbindelse med den internasjonale sykepleierdagen 12.mai inviterer vi til gratis fagkonferanse på Dampsaga kulturhus på Steinkjer. I år kommer Jan Erik Skjølås fra Utetjenesten i Trondheim og snakker om hvorfor det må være sykepleiere i rusomsorgen. I tillegg kommer 2.nestleder i NSF, Karen Bjøro, med en hilsen fra forbundsledelsen. Det blir også faggruppestand med premiering og posterpresentasjoner.

Hele programmet finner du her.

 

Rogaland

12.mai er den internasjonale sykepleiedagen. Tradisjonelt er den blitt markert med en fagdag eller lignende, men i år blir den en annen vri. I to team, ett i sørfylket og ett i nordfylke, vil vi komme innom 16 kommuner pluss begge sykehusene vi har i fylket.

Hele programmet finner du her.

 

Oslo

12. mai er Den internasjonale sykepleierdagen. Besøk Norsk Sykepleierforbund på Egertorget fra kl. 12 til 17. NSF Oslos trommekorps spiller kl. 12.

Markering 2:

Den internasjonale sykepleierdagen markeres på Oslo universitetssykehus med et symposium for sykepleieforskning og fagutvikling.   Symposiet finner sted fra kl. 08.30 - 15.10 i Store auditorium, Rikshospitalet, OUS.

Som en del av programmet skal årets sykepleiepriser deles ut.  Nytt av året er at studentene skal dele ut pris til "Årets praksissted".

Hele programmet finner du her.

0 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse