fbpx Sykepleierdagen feires landet rundt Hopp til hovedinnhold

Sykepleierdagen feires landet rundt

I anledning den internasjonale sykepleierdagen 12. mai inviterer Norsk Sykepleierforbunds fylkeskontorer medlemmene til en rekke arrangement. Her finner du mer om markeringene i forbindelse med Florence Nightingale sin fødselsdag 12. mai.

Hedmark og Oppland

NSF Hedmark og Oppland inviterer til fagkonferanse 14. mai på Quality hotell og resort Hafjell. Tema er ”Sykepleie i endring”. Blant innlederne er leder i NSF Student Kine Bentzen og høyskolelektor Siri Meyer ved Høgskolen i Buskerud. Konferansen starter klokka 09.30.

Detaljert program HER.

 

Møre og Romsdal

NSF Møre og Romsdal arrangerer fagdag den 14. mai på Høgskolen i Ålesund med start klokka 10.00. Tema er ”Meistring når krisa rammer”.

Detaljert program HER.

 

Telemark

”Mot i brystet, vett i pannen” er tema på NSF Telemark fagkonferanse 13. mai i forbindelse med den internasjonale sykepleierdagen. Fagkonferansen finne sted i Ibsenhuset, Peer Gynt salen, Skien fra klokka 09.00. Blant foredragsholderne er dosent Runar Bakken, Høgskolen i Telemark, direktør i Norsk Kulturråd Anne Aasheim og dosent i filosofi Einar Øverenget.

Detaljert program HER.

 

Vest-Agder

NSF Vest-Agder markerer sykepleierdagen 13. mai med fagdag i Lyngdal Kulturhus fra klokka 10.00. Tema er ”Kommunikasjon og relasjonskompetanse – kunsten å få til samahandling”. Foredragsholder er Jan Spurkeland, kanskje Norges fremste kapasitet på relasjonskompetanse.

Detaljert program HER.

 

Troms

Den internasjonale sykepleierdagen feirer NSF Troms 14. mai med fagdag. Temaet er ”Samhandlingsreformen - utfordringer og muligheter”. Arrangementet foregår på Radisson Blu Hotel Tromsø fra klokka 09.00. Dagen avsluttes med paneldebatt med partienes Stortingskandidater fra Troms.

Detaljert program HER.

 

Aust-Agder

”Perledykk – Du er forandringen” er tema for dagskonferansen NSF Aust-Agder arrangerer 13. mai. Foredragsholder er forfatter Ragnhild Nilsen, som har skrevet flere bøker innen genren ledelse og selvutvikling. Arrangementet finner stad på Filadelfia, Harebakken, Arendal fra klokka 10.00.

Detaljert program HER

 

Buskerud

I Buskerud blir det stort arrangement på Union Scene i Drammen 15. mai. Blant foredragsholderne er professor Lisbeth Fagerstrøm som vilsnakke om avansert klinisk sykepleie. Trommekorpset skal spille, Sykehusrevyen skal spille. Arrangementet starter klokka 17.30, men dørene åpnes en time tidligere.

Detaljert program HER.

 

Vestfold

NSF Vestfold arrangerer fagdag på Sykehuset i Vestfold 14. mai fra klokka 09.00. Blant foredragsholderne er førsteamanuensis Elin Thygesen ved UiA som vil snakke om ”Omsorgsteknologi og etiske utfordringer”.

Detaljert program HER.

 

Oslo

NSF Oslo markerer den internasjonale sykepleierdagen med symposium for sykepleiere i Store Auditorium, Rikshospitalet fra klokka 08.30. Helseminister Jonas Gahr Støre vil delta.

Detaljert program HER.

 

Nord-Trøndelag

NSF Nord-Trøndelag markerer dagen med fagseminar på Dampsaga Kulturhus, Steinkjer. Arrangementet er 14. mai med atart klokka 09.00. Blant foredragsholderne er førsteamanuensis Aud Moe ved Høgskolen i Nord-Trøndelag som vil snakke om ”Livslyst hos hjemmeboende kronisk syke eldste eldre”.

Detaljert program HER.

 

Hordaland

DNB og NSF Hordaland inviterer til faglig seminar i DNBs lokaler i Lars Hillesgate 30 den 13.mai fra klokka 17.00. Tema er: Fagring som modell for utvikling av kunnskapsbaserte fagprosedyrer, psykoseforløp, pensjonsreformen og medlemsfordeler i DNB.

Detaljer program HER.

 

Sogn og Fjordane

12. mai vil bli markert i etterkant i forbindelse med fagdag 6. juni. Tema er ”Lågterskeltilbod innan rus og psykiatri”, og det blir innlegg av psykiatrisk sykepleier Jan Erik Skjølås og psykiatrisk sykepleier Astrid Gryti. Fagdagen blir arrangert på Høgskulen i Sogn og Fjordane, avdeling helsefag med start klokka 10.00.

0 Kommentarer