fbpx Stiller ikke til gjenvalg Hopp til hovedinnhold

Stiller ikke til gjenvalg

I dag ble det klart at Lisbeth Normann ikke ønsker fire nye år som forbundsleder.

Beskjeden om at Lisbeth Normann ikke stiller til gjenvalg, var nok uventet for mange.

- Hvorfor stiller du ikke til gjenvalg?

- Det er ganske enkelt. Jeg har til sammen jobbet i NSF i 11 år. Det har vært morsomt og lærerikt. Spesielt de fire siste årene som forbundsleder. Vi har oppnådd mye og jeg har lært masse. Jeg er nå 51 år. Dersom jeg skal få brukt min kunnskap andre steder, føler jeg at tiden er nå, sier hun.

- Betyr det at du allerede har tilbud om ny jobb?

- Jeg skal innrømme at det har vært forespørsler, men jeg har ikke bestemt meg for noe. Det har jeg tenkt å bruke litt tid på nå, sier hun.

- Råd og tips til den som skal overta ledervervet?

- He-he. Nei, det overlater jeg til nominasjonskomiteen, sier hun.

2. nestleder Jan-Erik Nilsen stiller heller ikke til gjennvalg. Nestleder Unni Hembre har ikke bestemt seg i skrivende stund.


Historikk

Lisbeth Normann ble valgt som forbundsleder i 2007. Den gang var det tre kandidater til vervet som forbundsleder. Normann stakk som kjent av med seieren. Hun fikk 102 av 179 stemmer. De andre kandidatene var Tone Elin Mekki og Anne Marie Gran Bruun.

Lisbeth Normann har vært helsefaglig direktør ved Aker universitetssykehus siden 2006. Fra 2001 til 2006 var hun avdelingssjef i fagpolitisk avdeling i Sykepleierforbundet.

Normann har spesialutdanning i operasjonssykepleie og er kandidat i sykepleievitenskap.

Hun har arbeidet i ulike stillinger ved Aker universitetssykehus fra 1985 til 1999 og som oversykepleier ved Rikshospitalet fra 1999 til 2001.

Send inn kandidater

Når NSFs Landsmøte holdes i november i år, skal det altså velges ny leder. Hvem som stiller er ikke avklart. Hvis du ønsker å  foreslå kandidater til verv i NSF, er fristen 7. september.

Det er kommet inn noen forslag til kandidater til forbundsstyret, rådet for sykepleieetikk, kontrollutvalget og nominasjonskomiteen. Du kan sjekke listen her.

0 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse