fbpx Rus-nettverk kaller på deg Hopp til hovedinnhold

Rus-nettverk kaller på deg

Sykepleiere som jobber i rusfeltet eller er engasjert i rusfaglig arbeid kan få tilsendt e-poster med oppdatert og aktuell informasjon fra rusfeltet.

Norsk Sykepleierforbunds (NSF) landsgruppe av psykiatriske sykepleiere har i samarbeid med NSFs fagpolitiske avdeling laget et informasjonsnettverk for sykepleiere som jobber eller har interesse for rusfaglig arbeid. Det består foreløpig av e-poster med aktuell informasjon fra rusfeltet i et sykepleierfaglig perspektiv, som sendes ut ved behov til de som har meldt seg på e-postlisten. Muligvis utvikler det seg til noe mer etter hvert.

- Det har vi gjort for å styrke og samordne det faglige engasjement og styrke kompetansen blant sykepleierne, sier spesialrådgiver i NSF, Svein Roald Olsen.

Foreløpig er 30 stykker med, men gruppen ønsker seg flere medlemmer.

- NSF har 87 000 medlemmer, så det burde i hvert fall være et tresifret antall sykepleiere som kan ha nytte av å stå på denne mailinglisten, sier Olsen.

Er du interessert i å holde deg oppdatert på hva som skjer innen rusfeltet, meld deg på til svein.roald.olsen@sykepleierforbundet.no

NSF har 87 000 medlemmer, så det burde i hvert fall være et tresifret antall sykepleiere som kan ha nytte av å stå på denne mailinglisten.

0 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse