fbpx Bli litt klokere Hopp til hovedinnhold

Bli litt klokere

Forskningsdagene går av stabelen den 18.-27. september. Har du tid, er det sikkert både lærerikt og underholdende å få med seg noen av de tusentalls arrangementene som skal gå over hele landet.

Hvilket virus har egentliig den fineste symmetrien? Kan en ugressplante oppklare Parkinson-gåten? Hvordan stoppe kreftcellenes celledeling? Er et nytt legemiddel bedre enn et gammet? Er fallforebygging for eldre lønnsomt? Hvordan gi mer verdighet til ulike pasientgrupper?

Dette er bare noen av de mange spørsmålene du kan få svar på hvis du våger deg på de gratis arrangementene som går i den drøye uken forskningsdagene varer.

Tema for årets festival er bærekraft og evolusjon, i tillegg markeres Hamsun-jubileet. Det blir torg med aktiviteter for hele familien i alle de store byene, samt på mindre steder som Hønefoss, Gjøvik, Hammerfest og Finnsnes. I Tromsø kan man "speed-date" en forsker i noen minutter, i Stavanger møter du stand-up-forskere og i Oslo og Bergen blir forskningen formidlet via teater.

Forskningsdagenes program for hele landet finner du her.

Er fallforebygging for eldre lønnsomt?

0 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse