fbpx 26 vil ha Smartpris Hopp til hovedinnhold

26 vil ha Smartpris

Også i år er det stor interesse for å bli med i konkurransen om Sykepleiens priser for innovasjon i helsetjenestene.

Noen har funnet opp helt konkrete produkter som skal gjøre livet lettere for ansatte og pasienter. Andre har laget nye rutiner - eller har kommet på en idé om noe som kunne være smart. Felles er at alle ønsker å vinne én av årets tre Smartpriser. De fleste forslagene kommer fra kommunesektoren.

Priser for 250 000 kroner
Det er tidsskriftet Sykepleien som står for utdeling av Smartprisen, sammen med Innovasjon Norge og interesseorganisasjonen for kommunene, KS. Etter en runde med kvalitetssikring skal en fagjury velge en vinner som har den beste idéen. Fagjuryens favoritt får 100 000 kroner fra Innovasjon Norge. Midlene skal brukes til å foredle ideen og kanskje hjelpe den til å bli satt i produksjon.
Den samme juryen deler i år ut en pris for beste forslag fra kommunehelsetjenesten. Her får vinneren 50 000 kroner fra KS.

Leserne stemmer på sin egen favoritt
I tillegg skal Sykepleiens lesere kåre sin egen favoritt gjennom en nettavstemning i desember. Alle som er medlem i NSF kan delta i avtsemningen som vil finne sted i desember etter at Sykepleien har presentert kandidatene både i bladet og på nettet.
Den kandidaten som får flest stemmer får 100 000 kroner fra Sykepleien/NSF.

Vinnerne offentliggjøres i januar.

0 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse