fbpx Foreslå kandidater til Karl Evang-prisen 2009 Hopp til hovedinnhold

Foreslå kandidater til Karl Evang-prisen 2009

Fristen for forslag til kandidater er 21. august 2009. Prisen er på 50 000 kroner.

Karl Evang-prisen ble opprettet som en honnør til den tidligere helsedirektøren for hans sosialmedisinske pionerinnsats. Målet med prisen er å stimulere interessen og arbeidet for folkehelsa og sosiale forhold som har tydning for denne.  

Karl Evang-prisen for 2009 skal gå til en person eller organisasjon som har gjort en særlig innsats for å fremme enten folkehelsa og sosiale forhold med betydning for denne, rettssikkerhet og sikkerhet i helse- og sosialtjenesten eller opplysingsarbeid og medvirkning i samfunnsdebatten om viktige helse- og sosialpolitiske spørsmål. Det er ingen forutsetning at vedkommende person eller organisasjon er knytt til helse- og sosialtjenesten. Det blir lagt vekt på at innsatsen er aktuell, men innsats over tid vil også bli vurdert.  

Prisen blir delt ut i forbindelse med Helsetilsynet sitt årlige Karl Evang-seminar tirsdag 20.oktober. Seminar og prisutdeling finner sted på Høgskolen i Oslo. Seminaret er åpent for alle og blir annonsert på Statens helsetilsyn si hjemmeside (www.helsetilsynet.no).

 

0 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse