fbpx Investeringsselskapet Triton kjøper Aleris Hopp til hovedinnhold

Investeringsselskapet Triton kjøper Aleris

Bilde av en bunke med 200-lapper

Norges største private helseforetak Aleris er solgt til investeringsselskapet Triton, som vil videreutvikle selskapet i det skandinaviske markedet.

Oppkjøpet gjelder omkring 100 sykehus- og røntgenvirksomheter i Norge, Sverige og Danmark med til sammen 3.300 medarbeidere og omsetning på 4,4 milliarder svenske kroner, oppgir selskapet i en pressemelding.

Omsetter for 1,5 milliarder

I Norge har selskapet 1.100 medarbeidere fordelt på 14 sykehus og 14 røntgenavdelinger. Det omsetter for 1,5 milliarder kroner årlig.

– Overgangen til nye eiere betyr nye muligheter for oss i Aleris – og for våre pasienter. Triton har nyttig ekspertise og erfaring, mens Aleris har topp medisinsk kompetanse og dyktige medarbeidere innen en rekke medisinske disipliner, sier administrerende direktør i Aleris Norge, Mia Grundstrøm.

Tenker langsiktig

Investeringsselskapet Triton eier i dag 38 europeiske virksomheter med til sammen 73.000 medarbeidere. Selskapet oppgir selv at de foretar langsikte investeringer i bærekraftige selskaper.

Endelig overtakelse fra Patricia Industries som har eid selskapet de siste ti årene, er ikke klart ettersom eierskiftet forutsetter behandling av konkurransemyndighetene.

0 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse