fbpx Vikarbyråer lokker med vervepremier Hopp til hovedinnhold

Vikarbyråer lokker med vervepremier

Vikarbyråene som leier ut sykepleiere til stat og kommune lokker med ulike vervepremier om man får en annen sykepleier til å jobbe for dem.

Noen av vikarbyråene tilbyr penger – opp mot 5000 kroner – for å verve en kollega til deres byrå. 

Det er avisen Nationen som først skrev om saken.

Byrået Dedicare har en vervekampanje i samarbeid med Blindeforbundet og deres prosjekt iCare. Ifølge hjemmesidene gir de en blind synet tilbake og 3000 kroner til sykepleiere som verver en kollega til Dedicare.

– Våre vervekampanjer er knyttet opp mot iCare og er først og fremst rettet mot Danmark og Sverige, sier Berit Tromsdal, direktør i Dedicare Nurse til Nationen.

Blindeforbundet skriver på hjemmesidene at det handler om operasjoner mot grå stær.

Ingen har vervet noen siste året

Adeccos vervekampanje lover å gi 5000 kroner til ververen, men ingen av deres femti helsearbeidere har blitt vervet det siste året.

Også byråene Pacuramed, Vacant Helse og Ecura Care har ulike vervepremier.

– Det er 5000 kroner for verving av sykepleier som ansettes i fast stilling og jobber minimum 300 timer i oppdrag for oss, skriver administrerende direktør Torbjørn Sørlie i en e-post til avisen.

Daglig leder Petter Nyhagen i Ecura Care sier til avisen at de rekrutterer flest sykepleiere gjennom språkskolen Ecura Care driver i Spania. Årlig utdanner de 100 sykepleiere, som kommer til Norge for å jobbe.

0 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse