fbpx Helsepartiet gjør seg klar til valg Hopp til hovedinnhold

Helsepartiet gjør seg klar til valg

Helsepartiets logo

I dag skal det nystiftede Helsepartiet holde sitt første ekstraordinære årsmøte. Lise Askvik er lederkandidat

Helsepartiet ble stiftet i oktober 2016 og ble offisielt registrert og godkjent som riksdekkende politisk parti i januar 2017. Nå gjør de seg klar til stortingsvalg, men først skal det gjennomføres ekstraordinært årsmøte med valg av ledere og partiprogram.

 Den tidligere P4-journalisten Lise Askvik stiller som lederkandidat. Lene Haug som har vært aktiv i Frogner Høyre, stiller som nestlederkandidat.

Du kan følge årsmøtet live fra klokken 18.00 her.

Innbyggernes parti

"Helsepartiet er innbyggernes parti – det er pasienter, pårørende og helseansattes grasrotopprør mot et byråkratisk, økonomistyrt og for lite pasientlojalt helsesystem", skriver partiet på sin Facebook-side.

Det ekstraordinære årsmøtet holdes i Lillestrøm i kveld.

Eldreløft og reformer

Partiet hevder det har vokst frem på grunn av et stort behov for reformer og nytekning i helsesektoren. Når det gjelder politikken de vil fronte i valgkampen, nevner de blant annet fjerning av helsekøene, redusere antall uheldige hendelser, redusere antall overbehandlinger og underbehandlinger og de vil ha et eldreløft.

Pyramide

- Logoen vår er en omvendt pyramide som symboliserer at vi vil snu pyramiden og sette pasienter, pårørende og helsepersonalet øverst. Vi skal få bedre helsetjenester gjennom å redusere byråkratiske hindringer for både dem som yter og dem som mottar helsetjenester, skriver de på egne nettsider.

Kilder: NTB, Helsepartiet

0 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse