fbpx Nå braker det løs Hopp til hovedinnhold

Nå braker det løs

Plutselig mangler forretningsorden. Løping og ringing, mailing og utprinting. På plass. Puh.

En time igjen til delegatene ankommer Bolkesjø. Etter en litt urolig natt med et voldsomt stormfullt vær ute startet vi dagen med frokost og koordinering av innspurten. Hodet mitt er fullt av hundre tusen tanker. Har vi husket alt? Kan vi få ettersendt penner fra T22? Kommer alle delegatene seg frem? Ødelegger vekterstreiken for oss? Etter hektisk telefonaktivitet og høy puls viser det seg at bussen er på vei fra Gardermoen. Plutselig mangler forretningsorden. Løping og ringing, mailing og utprinting. På plass. Puh.

 

Snart står det nærmere hundre sykepleierstudenter her. Klare til en helg med gode diskusjoner. Faglig påfyll. Nye vennskap. Motivasjonsforedrag. Fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør. Fra Fredrikstad i øst til Bergen i vest. Fra statlige og diakonale høgskoler. Jenter, og også noen gutter. Børre og Guro er på plass for å styre ordet med kyndighet. Det kulturelle åpningsinnslaget, Bøygard, har akkurat nå lydsjekk og jeg merker at roen senker seg bittelitt. Jeg gleder meg og gruer meg litt. I dag blir høydepunktet å høre Kristin Heggen innlede til debatt om ”Dagens og morgendagens sykepleierutdanning”. Blir spennende å se om studentene kaster seg på i den påfølgende debatten.

 

Årets store happening starter hvert øyeblikk, og et sekund tillater jeg meg å se tilbake på året som har gått. Takknemlig for å ha jobbet sammen med et fantastisk styre. Opplevd mye. Truffet mange. Lært så masse.

 

Tilbake til virkeligheten igjen. På tide å dekke noen av de grunnleggende behovene. Litt mat og drikke, og så treffe gamle kjente og nye ansikt. Klar, ferdig, GÅ!

0 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse