fbpx Betraktninger fra en protokollfører Hopp til hovedinnhold

Betraktninger fra en protokollfører

Utrolig spennende å se studenter som demonstratisv slenger delegatskiltet sitt i luften når de plutselig oppdager noe de er svært uenig i.

For anledningen har styremedlem Thor Arne fra Bergen blitt hyret inn som protokollfører for årsmøte.

Det gir meg en unik mulighet til å iøyeta alle delegatene i salen! Utrolig spennende å se studenter som demonstratisv slenger delegatskiltet sitt i luften når de plutselig oppdager noe de er svært uenig i.

Engasjement er bra!

Og det er gøy å se at vi i styret har klart å engasjere! Mange gode innspill fra talerstolen. Fra det helt enkle, til de større perspektivene innen rammeplan og politikk.

I skrivende stund jobber alle delegasjonene med forslag til hvordan vi skal drive en organisjon i utvikling. Da i forhold til lokallagsarktivitet, tillitsvalgte i nærmiljøet og fagkonferanser.

skal delegasjonene presentere det de har jobbet med den siste timen. Synlighet og synliggjøring er sentrale nøkkelord hos flere av delegasjonene. Disse forslagene blir viktige arbeidsverktøy for å drive NSF student i den retning årsmøtet ønsker. De presenterer mange utfordringer for det kommende året, og det kommende styret.

I kveld er det duket for den store glitterfesten! Mye stas og mas.

Det sosiale er minst like viktig på et årsmøte, som de sakene vi disukterer. På årsmøtet skal det bindes kontakter med andre skoler og byer, slik at man kan samarbeide sammen, hjelpe hverandre med ideer og forslag til hvordan arrangementer skal avvikles, eller hjelpe hverandre med vanskelige saker. Det er mange som sliter med de samme utfordringene rundt om kring i landet!

For min del er dette potensielt siste årsmøte med NSF Student. Engasjerte meg først siste året på sykepleien, og det angrer jeg ganske mye på :) Kan virkelig anbefale ALLE sykepleierstudenter å engasjere seg! Lærerikt og ikke minst veldig gøy!

Jeg krysser fingre og tær for at jeg for bli med i nomminasjonskomiteen og da blir med på årsmøte neste år også!

 

0 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse